De League Cup-wedstrijd tussen Arsenal en Liverpool van donderdag is uitgesteld. Liverpool heeft te maken met personele problemen door een corona-uitbraak en diende een verzoek in om het duel later te mogen spelen.

Bij Liverpool testte ook assistent-trainer Pepijn Lijnders positief, in navolging van hoofdtrainer Jürgen Klopp en meerdere spelers. Liverpool heeft het trainingscomplex tijdelijk gesloten.

Arsenal en Liverpool zouden elkaar donderdag in Londen treffen in het kader van de halve finales van de League Cup, het tweede bekertoernooi van Engeland. De aftrap stond gepland voor 20.45 uur. De return stond al voor volgende week donderdag op het programma. Nu wordt de eerste wedstrijd op donderdag 13 januari op Anfield gespeeld en de return op 20 januari in het Emirates Stadium van Arsenal.

ANPSource link