Het volgende debat tussen de twee staat gepland op 15 oktober. Maar als het aan Biden ligt gaat dat niet door als Trump tegen die tijd nog niet volledig is hersteld van het coronavirus. Dat vertelde hij vandaag aan verslaggevers. 

Felle strijd

Biden haalde gisteren al hard uit naar president Trump, die bij terugkomst in het Witte Huis meteen zijn mondkapje afdeed. “We gaan weer aan het werk, als jullie leider moest ik dat doen”, vertelde de president in een videoboodschap. “Ik ben weer beter. Misschien ben ik wel immuun. Wie zal het weten?”

De Democratische presidentskandidaat is kritisch.”Je zou hopen dat de president, nu hij dit heeft doorgemaakt, de juiste boodschap aan het Amerikaanse volk brengt”, vertelde hij gisteren in een interview. Hij hekelt de houding van Trump: “Iedere dag sterven duizend Amerikanen. Dit is een noodsituatie.”Source link