Tegenover de krant doet Berget een boekje open. Volgens de 48-jarige zangeres was het vragen om ellende. Zo vertelt ze: “Moet je in thuisquarantaine, dan zit je continu op elkaars lip. Het betekende in ons geval de druppel.” Berget laat weten dat zij en haar ex constant samen waren, waardoor er spanningen en irritaties ontstonden. “Het is heel simpel, onze relatie heeft de coronacrisis gewoon niet overleefd”, legt ze uit.

De ex-geliefden besloten gezamenlijk uit elkaar te gaan rond Pasen, maar Berget is nog altijd kapot van de breuk. “Ik ga niet ineens de vuile was buiten hangen, maar kan wel zeggen dat ik liever niet meer naar de foto’s van ons samen kijk (…) zo snel kan het dus gaan. Dit hadden we even niet voorzien”, aldus de soulzangeres.

Maik en Berget werkten ook samen aan het project ‘Food meets Music’, maar hebben wel besloten dat project even stil te leggen.

RTL Boulevard zocht de voormalig tortelduifjes een tijdje geleden nog op om het over hun liefdesleven én het slanke figuur van Berget te hebben. Bekijk die video hieronder.Source link