De terugkeer van Quinty naar ons kikkerlandje betekent ‘natuurlijk ook dat zij over een tijdje weer te zien is bij Koffietijd!’ aldus het programma op Facebook. “Ik vind het superspannend”, laat Quinty zelf weten in het filmpje. “Ik vlieg dit weekend terug naar Nederland. De kogel is door de kerk.” Ze hoopt dat ‘alles goed gaat’, want ze vindt het ‘best nog wel spannend.’ Als het allemaal meezit, dan kan Quinty vanaf mei weer afleveringen van Koffietijd gaan maken.

Quinty’s fans zijn maar al te blij met het nieuws. ‘Geweldig nieuws. Thuis is vaak beter. Veel succes met Koffietijd. En veilige reis naar huis’, laat er eentje weten onder het bericht op Facebook. Een ander ziet het al helemaal voor zich: ‘Weer lekker met Loretta.’ ‘Ook weer bij haar kinders’, stelt één fan. Verder krijgt de presentatrice heel wat ‘fijne reizen’ gewenst. Koffietijd is elke dag vanaf 10.00 uur te zien bij RTL4. 

Voor de coronacrisis ging het ook al mis bij Koffietijd. Er was namelijk opeens brand in het pand, wat even flink schrikken was voor Quinty. Ze vertelt erover in de video hieronder. Source link