De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen van Wie is de mol? zijn stilgelegd, dat vertelde presentator Rik van de Westelaken zaterdagavond in het NPO Radio 1-programma Proost.

“We zijn natuurlijk bezig met een nieuwe editie maar alles ligt stil op dit moment”, zei Van de Westelaken in Proost. “Dus ook voor ons is het nu vrede hebben met het lot.”

Normaalgesproken wordt het nieuwe seizoen van Wie is de mol? in mei opgenomen. Of dat wel door kan gaan is nog niet bekend. Rick McCullough, de regisseur van het populaire programma, liet eerder al op zijn Instagram weten te hopen dat alles gewoon door kan gaan: “Er zijn belangrijkere dingen in de wereld, dat snap ik, MAAR IK WIL SEIZOEN 21 FILMEN. zo! dat is er uit”, schreef hij.

Na de finale van het afgelopen seizoen van Wie is de mol? werd wel bekendgemaakt dat er dit jaar een extra seizoen zal plaatsvinden om het twintigjarig jubileum te vieren. Voor deze extra editie is alles al opgenomen.Source link